trends nieuwsconsumptie

Just another WordPress.com weblog

Artikel 8: RTL Nederland lanceert eerste nieuwszender voor mobiel december 3, 2008

Filed under: Artikelen Safiya Mamadu — 2008trendscv202a @ 3:22 pm

RTL Nederland lanceert eerste nieuwszender voor mobiel: RTL 24
29 mei 2008

RTL Nederland lanceert op donderdag 5 juni aanstaande de eerste speciaal voor de mobiele telefoon ontwikkelde nieuwszender van Nederland: RTL 24. RTL 24 biedt een rijke programmering met de populairste informatieve programmas van RTL Nederland, zoals de uitzendingen van het RTL Nieuws, RTL Z, Editie NL en RTL Boulevard.
RTL 24 is vanaf 5 juni te ontvangen via KPN DVB-H mobiel. Daarnaast is RTL 4 vanaf die datum live via KPN DVB-H mobiel te ontvangen. Deze nieuwe mobiele standaard maakt het mogelijk om in een hoogwaardige beeldkwaliteit op elk gewenst moment mobiel televisie te kijken. Met RTL 24 doet RTL Nederland niet alleen de consument, maar ook de adverteerder een uniek en tailor made aanbod. Speciaal bij RTL 24 zijn er mogelijkheden gecreëerd voor de adverteerder om op een hele nieuwe manier zijn boodschap te communiceren: via de mobiele banner. Voor de start van RTL 24 hebben zich reeds een aantal innovatieve adverteerders gemeld, te weten Volvo, Nike, KPN, Samsung, Ford en LG. Een aantal hiervan zal ook gebruik maken van de exclusieve mobiele banner van RTL 24.

CEO van RTL Nederland Bert Habets over RTL 24 en RTL 4 via de KPN DVB-H mobiel: In Nederland zijn er inmiddels meer mobiele telefoons dan inwoners en de techniek maakt het nu mogelijk om ook via dit nieuwe massamedium televisie te kijken. Ons streven is om de kijker te volgen waar hij ons wil zien. Wij verwachten dat het kijken via de mobiel de komende jaren een grote vlucht neemt en dus willen we vanaf de start onze kijkers via mobiel hun favoriete programmas aanbieden. Daarom zetten we onze populairste zender live door en hebben we speciaal voor de mobiele kijker RTL 24 ontwikkeld.

link:http://www.admanager.nl/online/nieuws/8144/RTL_Nederland_lanceert_eerste_nieuwszender_voor_mobiel_RTL_24/

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s